Cursus Sibelius

Leren omgaan met Sibelius

Sibelius is een toegankelijk een makkelijk te leren programma. Toch kan een korte cursus Sibelius jou veel tijd besparen. En dat kan al met een of enkele lessen. Doe je jezelf dan ook een plezier en bespaar uren aan het zoeken naar oplossingen of het herstellen van fouten.

Misschien ben je al een tijd met Sibelius bezig en loop je tegen bepaalde zaken aan die je niet voor elkaar krijgt. Of misschien wil eindelijk een keer starten met het leren omgaan met dit professionele en uitgebreide notatieprogramma.

Je kunt natuurlijk op YouTube op zoek gaan naar antwoorden op je vragen of misschien bestel je liever een van de handige startersboeken die je ook op deze site kunt bestellen. Echt efficient is het pas als je in een persoonlijke les exact die vragen kunt stellen die voor jou van belang zijn. 

Hoe werkt het?

In een priveles die zowel fysiek als online kan plaatsvinden gaan we samen aan de slag om Sibelius te verkennen of om jouw vragen te beantwoorden. Hoe lang, hoe vaak en wanneer spreken we samen af. Werk je nog met een oudere versie van Sibelius? Geen probleem, de online lessen kunnen in principe vanaf Sibelius versie 6 worden gegeven. Heb je specifieke vragen, geef die dan vooraf door zodat ik, indien nodig, me van te voren hierin kan verdiepen.

Hoe lang duurt de cursus?

Omdat jij zelf bepaalt hoe lang de cursus mag duren, heb je de kosten ook volledig in de hand. Je hoeft je nergens op te abonneren en je zit ook niet vast aan contracten en dergelijke. Onderling spreken we de locatie, het aantal lessen en de duur per les af. Als je de lessen online volgt, hoef je niet eens de deur uit en bespaar je ook nog eens op reistijd en reiskosten.

Online, gaat dat wel?

Uit ervaring tot nu toe blijkt dat het online volgen van een cursus Sibelius heel goed werkt. Omdat ik gebruik maak van een lestoop waarbij ik mijn scherm met jou kan delen, gebruik kan maken van directe aantekening en ook het geluid gedeeld wordt. Het enige wat jij nodig hebt is een computer met een goede Internetverbinding en natuurlijk een webcam en microfoon. 

Studiekosten vergoeden via je werkgever

Veel werkgevers vergoeden kosten voor relevante scholing aan hun medewerkers. Zu is in de cao-ke (muziekscholen) geregeld dat werknemers jaarlijks een bedrag sparen dat ze kunnen inzetten voor scholing. Ook in andere sectoren bestaan dergelijk mogelijkheden. Dus werk jij in de muziekbusiness en wil je de kosten via je werkgever laten vergoeden, overleg dat dan eerst met je werkgever wat de mogelijkheden zijn. Je kunt de kosten dan declareren met de factuur die je van mij ontvangt. 

Mail voor meer informatie  

Mail dan via het contactformulier en stel je vragen. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

Cursus Sibelius