Cursus Sibelius

Leren omgaan met Sibelius

Sibelius is een toegankelijk een makkelijk te leren programma. Toch kan een korte cursus Sibelius jou een boel tijd besparen door meteen de juiste aanpak te leren hanteren. En dat kan al met een of enkele lessen. Doe je jezelf dan ook een groot plezier en bespaar uren aan zoeken naar oplossingen of herstellen van fouten die je anders al snel maakt.

Misschien ben je al een tijd met Sibelius bezig en loop je tegen bepaalde zaken aan die je niet voor elkaar krijgt. Of misschien wil eindelijk een keer starten met het leren omgaan met dit geweldige en uitgebreide notatieprogramma.

Je kunt natuurlijk op YouTube op zoek gaan naar antwoorden op je vragen of misschien bestel je liever een van de handige startersboeken die je ook op deze site kunt bestellen. Echt efficient is het pas als je in een persoonlijke les exact die vragen kunt stellen die voor jou van belang zijn. 

Hoe werkt het?

In een online les gaan we samen aan de slag om Sibelius te verkennen of om jouw vragen te beantwoorden. Hoe lang, hoe vaak en wanneer spreken we samen af. Werk je nog met een oudere versie van Sibelius? Geen probleem, de online lessen kunnen in principe vanaf Sibelius versie 6 worden gegeven. Heb je specifieke vragen, geef die dan vooraf door zodat ik, indien nodig, me van te voren hierin kan verdiepen.

Hoe lang duurt de cursus?

Omdat jij zelf bepaalt hoe lang de cursus mag duren, heb je de kosten ook volledig in de hand. Je hoeft je nergens op te abonneren en je zit ook niet vast aan contracten en dergelijke. Je kiest eenvoudig hoeveel tijd je lessen wilt volgen en je koopt dan in de webshop een overeenkomstig aantal leseenheden van 30 minuten. Heb je naderhand meer tijd nodig, dan koop je gewoon leseenheden bij.

Wanneer wordt de cursus gegeven?

Als je je leseenheden hebt gekocht maken we in overleg een lesafspraak. Als je meer eenheden hebt gekocht of je wilt de lesmomenten spreiden, dan kan dat ook. Omdat de lessen online worden gegeven, hoef je niet eens de deur uit en bespaar je ook nog eens op reistijd en reiskosten.

Online, gaat dat wel?

Uit ervaring tot nu toe blijkt dat het online volgen van een cursus Sibelius heel goed werkt. Omdat ik gebruik maak van een lestoop waarbij ik mijn scherm met jou kan delen, gebruik kan maken van directe aantekening en ook het geluid gedeeld wordt. Het enige wat jij nodig hebt is een computer met een goede Internetverbinding en natuurlijk een webcam en microfoon. 

Studiekosten vergoeden via je werkgever

Veel werkgevers vergoeden kosten voor relevante scholing aan hun medewerkers. Zu is in de cao-ke (muziekscholen) geregeld dat werknemers jaarlijks een bedrag sparen dat ze kunnen inzetten voor scholing. Ook in andere sectoren bestaan dergelijk mogelijkheden. Dus werk jij in de muziekbusiness en wil je de kosten via je werkgever laten vergoeden, overleg dat dan eerst met je werkgever wat de mogelijkheden zijn. Je kunt de kosten dan declareren met de factuur die je van mij ontvangt. 

Wil je eerst overleg? 

Mail dan via het contactformulier en stel je vragen. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

Webshop

Wil je graag weten wat een les kost? Kijk dan in de webshop en bepaal het aantal leseenheden. Iedere eenheid geeft recht op een online les van 30 minuten les. De webshop toont het bedrag inclusief btw.

 

Cursus Sibelius
De cursus bestellen